Závěsné kovové polokoule

Tagy:  křeslo, závěsné křeslo, houpací křeslo, venkovní nábytek, zahradní nábytek, houpačka, houpací židle, sedací nábytek, interiérový nábytek, židle, závěsná židle

Sponzorované odkazy:

Závěsné kovové polokoule

Závěsný nábytek je doménou především dětí, nejrůznější houpačky, hopsala, skákadla, houpací sítě, jsou instalovány do nejrůznějších částí interiérů. Houpání uklidňuje, navozuje relaxační atmosféru a působí nerušivým dojmem. Houpání je nejen doménou dětí, ale také dospělých, kteří ztrácí zábrany a oddávají se záplavám ničím nerušených okamžiků.

Italská společnost Seletti však uvedla na trh závěsnou kouli, kterou sice mohou využívat děti, ale prioritně je určena pro dospělé. Závěsné křeslo je vyrobeno z kovu a PVC, tvořena kovovými konstrukcemi, ručně vypletena PVC lanky.

Závěsné křeslo je dodáváno standardně v bílém provedení, je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Kulovitý tvar křesla slibuje několik útulných chvilek strávených v „soukromí“. Ke komfortnímu posezení přispěje polstrování podsedek, který však není součástí samotného výrobku, křesla Emisphera.

Tak trošku retro vzhled závěsného křesla Emisphera vytváří zábavný a osobní život v jakémkoli prostředí, jelikož díky svému unikátnímu vzhledu se dokáže integrovat kamkoli.

tolik oblíbený houpací nábytektolik oblíbený houpací nábytek
uplatnění nalezne především v zahraděuplatnění nalezne především v zahradě

zdroj: http://www.seletti.it

Článek Závěsné kovové polokoule byl publikován 11. června 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...