Lanová světla Manila

Tagy:  světlo, osvětlení, interiér, interiérové osvětlení, žárovka, lustr, lampa, lano, lanové, přírodní osvětlení, manila, osvětlení manila

Sponzorované odkazy:

Lanová světla Manila

Oblast interiérového osvětlení je pro mnohé designéry velmi lákavým tématem, jelikož právě zde mají nekonečné možnosti autorské tvorby. Ačkoli nás mohou leckterá svítidla překvapovat dokonalým propracováním a exkluzivním vzhledem, současným trendem je návrat do daleké historie.

Zdárným příkladem návratu k přírodě a starých dob je osvětlení Manila, které je založeno na jednoduchost, z něhož lze vyčíst určitý rukopis. Manila je interiérové osvětlení složené ze žárovky (určitého zdroje světla) a obyčejného lana, ve kterém je zabudováno napájení – kabel.

Osvětlení Manila pochází z designového studia Atelier 688, jehož výrobky jsou presentovány na webu Etsy, zaměřeného na rukodělnou a řemeslnou výrobu. Misí ateliéru je vytvářet jednoduchý, ale výrazný design, který nejen nadchne, ale také bude diskutabilním pojmem v oblasti interiérového designu.

Lanové osvětlení lze používat jako alternativu ke klasickému (standardnímu) interiérovému osvětlení. Krásná světlená lana mají silný univerzální a jednoduchý styl, který lze snadno integrovat do každého interiéru a druhu místnosti.

Osvětlení Manila je k dostání za cenu pohybující se kolem 350 amerických dolarů, cena je také závislá na délce kabelu, kterou lze vytvořit přímo na požadavek zákazníka.

jak jednoduchéjak jednoduché … a přesto kreativní… a přesto kreativní
variabilní řešenívariabilní řešení

zdroj: http://www.etsy.com

Článek Lanová světla Manila byl publikován 2. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...