Sozo Tub: vana od Diamond Spas

Tagy:  vana, koupelová vana, koupací vana, koupelnová vana, vybavení koupelny, měděná vana, ocelová vana, vana z oceli, atypická vana

Sponzorované odkazy:

Sozo Tub: vana od Diamond Spas

Koupelová vana inspirována ležícím člověkem, to je nejnovější model společnosti Diamond Spas. Komfortní odpočinek ve velmi příjemné pozici, téměř v lehu, nabízí unikátní vana Sozo Tub.

Společnost Diamond Spas vyrábí od roku 1997 luxusní vany z nerezové oceli a mědi, nabízející exkluzivní designový prvek a maximální uživatelský komfort. K přednostem koupelových van z těchto materiálů patří především dlouhodobá (až nesmrtelná) životnost a luxusní vzhled. Koupelové vany ze společnosti Diamond Spas jsou zárukou vysoké kvality, zdravého životního prostředí a dlouhověkosti.

Kuželovité vnitřní stěny vany Sozo jsou navrženy tak, aby minimalizovaly množství použité vody, ale zároveň dávaly pocit plnosti. Nadčasový vzhled vany Sozo jde však ruku v ruce i s uživatelským komfortem, který je docílen nejen polohou a tvarem, ale také drobnými detaily, které u klasické vany chybí. Jedním z nich je např. podhlavník, který ačkoli na první pohled působí nekomfortně, opak je pravdou.

Vysoká pořizovací cena vany však mnohým z nás nedovolí luxusní koupel ve vaně od diamantů odzkoušet.

o kvalitě rozhoduje materiálo kvalitě rozhoduje materiál

zdroj: http://www.diamondspas.com

Článek Sozo Tub: vana od Diamond Spas byl publikován 10. června 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...