Design ve jménu dlaždic a obkladů

Tagy:  dlaždice, dlaždička, obklady, obklad, obkladačka, koupelna, koupelny, materiál, stavební materiál, obklady stěn, koupelnové obklady, koupelnové obkladačky, kov, kovové dlaždice, kovové dlaždičky

Sponzorované odkazy:

Design ve jménu dlaždic a obkladů

Ačkoli je nabídka obkladů a dlaždic na našem trhu široká, stále nalezneme „černé díry“, které je třeba vyplnit novými trendy. Vedle klasických keramických obkladů nalezneme i jiné materiály, kterými jsou např. sklo nebo plast. Společnost Alloy Design přichází s kolekcí stylových dlaždic kovového vzhledu.

Netradičně pojaté obkladačky a dlaždice z kolekce Alloy Metal jsou novým směrem moderního bydlení. Elegantní a stylové dlaždice kovového vzhledu s lesklým nádechem, mohou na první pohled působit chladně, ale po instalaci nabídnout úchvatnou podívanou.

Dlaždice jsou vyrobeny z různých kovů a slitin, záleží na kolekci, kterou si zvolíme. V nabídce nechybí dlaždice z mosazi, mědi, nerezové oceli, titanu či surové oceli. Díky kvalitnímu a především vysoce odolnému materiálu si pořizujeme materiál, který nám bude sloužit na věky. Vysoká kvalita materiálu a zpracování zajišťuje dlaždicím dlouhotrvající nádherný vzhled a unikátní bezespárové provedení.

Nabídka zahrnuje dlaždice rozmanitých tvarů, geometrických struktur povrchové aplikace a různých typů povrchové úpravy. Dlaždice jsou velmi žádaným materiálem nejen pro soukromé obydlí, ale také pro komerční a významné stavby.

atraktivita, styl a funkčnostatraktivita, styl a funkčnost
různé povrchové detailyrůzné povrchové detaily

zdroj: http://www.alloydesign.com.au

Článek Design ve jménu dlaždic a obkladů byl publikován 13. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...