Koupelnové dlaždice: praktické i designové

Tagy:  koupelna, dlaždice, obklady, koupelnové obklady, obklady do koupelny, obkladačky, keramické obklady, keramické obkladačky

Sponzorované odkazy:

Koupelnové dlaždice: praktické i designové

Koupelna je místem, která bývá velmi náročná především na prostor a úložné prostory. Ukládání nejrozmanitějších předmětů je klasicky řešeno nábytkem, policemi, pojízdnými stolky nebo kosmetickými toaletkami. To jsou však zařizovací předměty náročné nejen na údržbu, ale také na prostor, což bývá především v malých a miniaturních koupelnách velkým problémem.

Řešení přichází v podobě 3D koupelnových dlaždic, které splňují nejen stránku praktickou, ale také účelovou. Interaktivní 3D koupelnové obklady nabízejí multifunkční využití a možnost dostatečného úložného prostoru.

Jednoduchá, dalo by se říci, že i obyčejná koupelnová obkladačka, avšak z hlediska praktičnosti a využitelnosti naprosto unikátní. Každá obkladačka může být použita k jinému účelu, v nabídce jsou koupelnové obklady disponující háčky na ručník, osušku nebo župan. Jiné kusy disponují úložný prostorem na papírové kapesníčky, které se jednoduše vytahují otvorem v obkladačce.

K praktickým prvkům patří také odvětrávání vlhkosti a páry, která vzniká zejména při teplé koupeli. Ostatní obkladačky mohou mít podobu šuplíčku, který slouží jako úložný prostor na kosmetiku, holení nebo jiné drobnosti.

Esteticky působí barevné odlišení obkladeček nebo vystouplé typy, které nahrazují jednoduché poličky sloužící k umístění dekorací nebo třeba parfémů.

Jednoduchost, styl, praktičnost a tematičnost, to jsou aspekty, které v sobě skrývají inovativní 3D koupelnové obklady.

multifunkční využitímultifunkční využití
praktické i efektivnípraktické i efektivní
také dekorativnítaké dekorativní

zdroj: http://dornob.com/…ll-bathrooms

Článek Koupelnové dlaždice: praktické i designové byl publikován 12. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...