V hlavní roli sirky

Tagy:  sirka, sirky, dekorace, deoplňky, interiér, exteriér, výzdoba, ozdoba

Sponzorované odkazy:

V hlavní roli sirky

Interiérové dekorace mohou mít různé podoby, od těch klasicky vypadajících až po ty nadčasové, ba dokonce umělecké. Ve sféře interiérových dekorací a doplňků platí, že z minima lze vytěžit maximum. A to je právě případ taiwanské designérky Pei-San Ng.

Architekta, designérka a multimediální umělkyně představila svoji nejnovější kolekci uměleckých děl, které jsou vyrobeny z klasických a různých typů sirek. Pei-San se narodila na Taiwanu, ale od dětství vyrůstala v Los Angeles.

Její umění má oproti běžným dílům ještě jeden rozměr. Po jeho vytvoření či určité délce života ho sama umělkyně zapálí. Některá díla nechá zmizet úplně, jiná pouze z části, a tak potom můžeme obdivovat jen části, které se pozměněny nelítostným ohněm zachovají.

K nejnovějším přírůstkům patří dekorace LOVE, nápis sestávající celkem z 2 400 kusů sirek s červenou hlavičkou. Dílo reprezentuje lásku, vášeň, stejně tak jako destrukci a žárlivost. Červená barva je symbolem štěstí, zatímco sirky značí symbol nebezpečí.

Dalším dílem je „srdce ze zlata“, postava muže z bílých sirek na tmavém podkladu, jehož srdce je tvořeno sirkami se zlatými hlavičkami. Celá postava je poskládána z dlouhých čar, všechny vedou do jednoho bodu – do zlatého srdce.

designové kouzlení se sirkamidesignové kouzlení se sirkami
proslavený obrazec „love“proslavený obrazec „love“

zdroj: http://www.peisanng.com

Článek V hlavní roli sirky byl publikován 11. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...