Nástěnné panely od WallArt

Tagy:  stěna, dekorace, nástěnné dekorace, panely, panel, panely na stěnu, nástěnné panely, tapeta, stěna, zeď, aplikace, 3D dekorace

Sponzorované odkazy:

Nástěnné panely od WallArt

WallArt je inovativní způsob, jak pozvat „další rozměr“ interiérových dekorací do našeho obydlí. Ekologicky šetrné panely, ve formátu provedení 3D, nabízejí originální a designové řešení stěny.

3D panely jsou skvělou alternativou nástěnných tapet, disponující stejně silným estetickým účinkem. Moderní a ekologicky šetrné 3D nástěnné panely jsou vyrobeny z vláknitého materiálu získaného z cukrové třtiny. Tato vlákna se získávají technikou drcení stvolů cukrové třtiny, které zbudou po výrobě surového cukru. Hlavní surovina, použita pro výrobu 3D nástěnných panelů, je 100% recyklovaná, kompostovatelná a 100% biologicky rozložitelná.

Nástěnné panely disponují různými barvami, nepřebernými vzory, díky čemuž mohou být použitelné do různě stylových interiérů. Po instalaci je možné nástěnné panely domalovat různými barvami, dle potřeb sladěnosti interiéru nebo dle potřeb líbivosti našim očím.

WallArt má v současné nabídce 12 různých modelů, které po složení tvoří přenádherné 3D obrazce. Nástěnné panely dodávají prostoru nový designový rozměr, jsou vhodné do všech částí domu. Dokonalé strukturové propracování a jedinečnost vzorů nabízejí neuvěřitelnou podívanou, která po dlouhé věky bude stále in.

designové vítězství každého interiérudesignové vítězství každého interiéru
nástěnné panely udávají image interiérunástěnné panely udávají image interiéru

zdroj: http://www.mywallart.com

Článek Nástěnné panely od WallArt byl publikován 9. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...