Místo tapet tabule

Tagy:  tabule, psaní, popis, vzkazy, stěna, zeď, psací plocha, design, interiér, stůl, jídelní stůl, popisovací stůl, kreslení, kreslení na stěnu, kreslení na zeď, děti, dětský pokoj, pokojíček

Sponzorované odkazy:

Místo tapet tabule

Kreslení po stěně v interiéru je doménou především dětí, ovšem i někteří dospělí by někdy plochu prázdné zdi vyměnili za kousek potřebného papíru.

Díky speciálním technologiím můžeme využít holé interiérové stěny v užitečný prostor, který pomalujeme, popíšeme vzkazy nebo jen dekorujeme. Tabulová plocha nabízí nový, neotřelý, velmi vtipný a také dekorativní způsob, jak maximálně vytěžit co nejvíce z minima.

Tabulová stěna umožňuje kreativní a výchovou činnost dětem a praktickou činnost dospělým. Ti ji zpravidla využívají především k napsání vzkazů, nákupovému seznamu nebo poznámek.

V nabídce jsou tabulové fólie nebo tapety, které je možné zakoupit v různých velikostech a dle potřeby nalepit na stěnu. Další možností jsou samolepky s tabulovým povrchem, které si taktéž umístíme tam, kde právě potřebujeme.

Pokud hledáme něco více profesionálnějšího, zvolme tabulovou barvu, kterou je možno použít na zeď, na tapetu, dřevo či jiné materiály. Co se týče barevného provedení, nemusíme se striktně držet barvy černé, na trhu existuje celá škála barevných odstínů. Tabulovou barvu je také možno použít na desku stolu, ovšem myslete na to, že během chvilečky přetvoříte stůl v jeden velký kus papíru …

stěny, jako maxi prostor pro psaní a kreslenístěny, jako maxi prostor pro psaní a kreslení

zdroj: http://www.apartmenttherapy.com http://www.tapety-folie.cz

Článek Místo tapet tabule byl publikován 3. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...