Moderní monochromatické tapety se 3D efektem

Tagy:  tapety, interiérové tapety, tapeta, umístění tapet, aplikace tapet, tapetové vzory, moderní interiér, stěny, polep stěn, Graham & Brown, 3D, 3D efekty, tapety s efektem 3D

Sponzorované odkazy:

Moderní monochromatické tapety se 3D efektem

Tapety se stávají stále oblíbenějším prvkem dekorace interiéru, které vedle estetických vlastností splňují i vlastnosti funkční. Současný trh nabízí nepřeberné množství tapet v různých barevných odstínech, dekorech, stylů a jejich doplňků, např. v podobě bordur, přídavných barev či samolepících motivů. K exkluzivním však patří tapety v provedení 3D efektu, které přináší luxus a exkluzivitu do moderních interiérů.

Nejnovější kolekce designérského dua Graham & Brown se nese v duchu kombinace slov „tvar a forma“. Kolekce je inspirována geometrickými tvary za použití stínů, které vytváří ojedinělé textury povrchu. Charakteristika kolekce 3D tapet: dramatické prvky doplněné čarovně optickými efekty nabízející rozměrnou alternativu zdobení stěn.

Graham & Brown vytvořili unikátní kolekci, která spojuje jednoduché vzory se složitými prvky techniky, včetně vysoce lesklých, kovových odlesků a jemných tónů, které dokáží ozdobit a vykouzlit optické klamy.

Kolekce monochromatických tapet se 3D efektem zahrnuje celkem 7 různých stylových provedeních. Každá kolekce je originální, výjimečná a stylově naprosto odlišná od ostatních.

K interiérovým lahůdkám patří kolekce Cubix, která se nese v duchu klasického designu, a to stylem i provedením. Celkový vzhled podtrhují kovové prvky s leskem, které vytvářejí stylové geometrické obrazce.

Za pozornost stojí kolekce Ethos, která evokuje luxusní úpravu v podobě přídavku tkaniny moiré. Decentní vzory jsou v dokonalé rovnováze s lesklou povrchovou úpravou, mísící se prvky matu a lesku.

exkluzivní doplňek interiéruexkluzivní doplňek interiéru
tapety s originální povrchovou strukturoutapety s originální povrchovou strukturou
v „pánských“ tónechv „pánských“ tónech
v jednoduchosti je krásav jednoduchosti je krása

Zdroj: http://www.grahambrown.com

Článek Moderní monochromatické tapety se 3D efektem byl publikován 4. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...