Kolekce stylového osvětlení

Tagy:  světlo, osvětlení, svítidla, interiérové osvětlení, interiérová svítidla, lampa, nástěnná lampa, nástěnné osvětlení, lustr, stolní lampa, stolní lampička, volně stojací lampa, stojací lampa

Sponzorované odkazy:

Kolekce stylového osvětlení

Holandský designér, Harco Loor, představil úžasnou kolekci interiérového osvětlení, při které se až dech tají.

Kolekce je rozmanitou souhrou barev, tvarů, lesku, funkčnosti, stylu a designového ztvárnění. Harco Loor se myslí, že umění bez funkce nemůže být zajímavě a užitné pro lidi, tudíž tyto dvě podstatné náležitosti spojuje v jednu.

Úchvatná série Bubbles zahrnuje svítidla stropní, nástěnné, stolní i volně stojací lampy. Osvětlení se vyznačuje jasnými bublinovými skly, trubkově propojenými třemi milimetry silnou nerezovou ocelí. „Bubliny“ lze natočit do jakéhokoli směru, variabilní je také délka.

Trendy série Reflexe přináší zajímavě řešená svítidla závěsná, stropní a nástěnná. Série se vyznačuje trendy moderním materiály, kterými jsou ocel a hliník. Svítidla ze série Reflexe jsou vybavena elektronickým transformátorem.

Třpytivá kolekce Guirlande přináší různě řešená lampy, které jsou vyrobeny z leštěné i kartáčované nerezové oceli, v kombinaci s třímilimetrovými silnými propletenými trubkami.

Třpyt diamantů představuje série Cascade přinášející ručně zdobená závěsná, stropní, nástěnná, stolní svítidla a stojací lampy s rámem nerezové oceli a křišťálovými kapkami.

série Bubbles v pastelových barváchsérie Bubbles v pastelových barvách
když se propletení zdaříkdyž se propletení zdaří

zdroj: http://www.digsdigs.com/…-dutch-lamps

Článek Kolekce stylového osvětlení byl publikován 16. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...