Toaletní stolek usnadní život každé dámě

Tagy:  toaletní stolek, zrcadlo, ložnice, šatna, líčení, kosmetika, toaletka

Sponzorované odkazy:

Toaletní stolek usnadní život každé dámě

Toaletní stolky známe asi spíše než z praxe z pohádek i amerických filmů. Velké zrcadlo a také pořádná šperkovnice, to je dokonalá představa o toaletce. Ne vždy je však nutné vlastnit metr a půl dlouhou plochu a stejně velké zrcadlo, abychom mohly výhod této ženské vymoženosti využít.

Velký neznamená lepší

Toaletní stolek nemusí být v žádném případě velký. Rozměry totiž nemají příliš vliv na to, jak dobře se nám bude používat. Důležitější je, jak si ho zařídíme, jaké doplňky použijeme. Postačit může klidně i půl metrový prostor se zrcadlem a dostatkem úložného prostoru.

Doplňky zvyšují komfort

Skutečný užitek nám stolek přinese tehdy, budeme-li mít vše, co potřebujeme, pěkně po ruce. Každá žena nejlépe ví, co potřebuje denně a co využije jen při přípravě na speciální událost. Každodenně využívané pomůcky a výrobky je potřeba mít pohodlně po ruce, aby i v ranním spěchu nic nepadalo a všechno bylo vždy připravené. Myslet musíme jak na šperky, tak třeba na kosmetické přípravky. Dobře nám zde poslouží různé krabičky, košíčky či stojánky. Třeba z průhledného plastu jsou velmi praktické, byť je musíme častěji uklízet.

Styl oku lahodící

Toaletní stolek by se měl také dámě líbit. Prkno a staré oprýskané zrcadlo není to pravé. Nabídka je široká a je na každé, zda si zvolí hotovou sestavu nebo si k němu dopomůže vlastními silami a zkompletuje ho z různých částí.

Jako z dob princezen

Fantazii se meze nekladou a proč si třeba v případě toaletky nesplnit sen? Pravé toaletky jako z pohádky sice nepadnou do oka každé, zato udělají ohromnou radost ženám, které od mala po takovém stolku toužily.

Stolek jako pro princeznu, autor: thegeorgiacollection.co.ukStolek jako pro princeznu, autor: thegeorgiacollection.co.uk

Nebojte se barev ani černé

Pokud naopak upřednostňujete výrazné věci trošku jinak, můžete sáhnout po výrazně barevně vyvedeném kousku. I černá je v tomto případě velmi vkusnou volbou.

Moderní v tmavém dřevě, autor: furnitureinfashion .netModerní v tmavém dřevě, autor: furnitureinfashion .net

Masiv v malém vydání

Majitelky tradičně zařízených menších bytů si také přijdou na své. Sáhnout mohou například po stolkách z masivu, odstín si mohou vybrat z nabídky nebo dle vlastních představ upravit. Také mini rozměry některých stolků potěší a umožní ho zakomponovat téměř kamkoliv.

Malý z masivu, autor: bogdanmebel .comMalý z masivu, autor: bogdanmebel .com

Moderní toaletky

Toaletní stolky mohou být i jako na míru šité moderním interiérům. U některých se designeři měli šanci hodně vydovádět. K dispozici jsou pak i střízlivější modely, které se hodí do jakéhokoliv prostoru. Jsou charakteristické čistými liniemi a vybraným materiálem.

Jednoduchost a čisté linie, autor: sixninethree.co.ukJednoduchost a čisté linie, autor: sixninethree.co.uk

Článek Toaletní stolek usnadní život každé dámě byl publikován 16. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...