Veselá úložiště z Boon: Frog and Bug

Tagy:  koupelna, koupelnové doplňky, děti, koupání, vana, hračky, úložiště vodních hraček, hračky do vody, vodní hračky, žába, beruška, doplňky do vany, boon

Sponzorované odkazy:

Veselá úložiště z Boon: Frog and Bug

Pokud vaši domácnost vyplňují ratolesti, určitě dobře víte, že právě vana je místem, kam si děti s sebou nosí nejrůznější hračky. Ovšem, co potom s mokrými hračkami, které jsou napuštěny vodou a dlouho vysychají? Řešením jsou koupelnové doplňky do společnosti Boon.

Skladování hraček do vody v podobě zajímavého designu, to je kolekce Frog and Bug od společnosti Boon. Skladování koupacích hraček v designové berušce nebo žábě, jenž navíc disponují řadou praktických vymožeností.

Skladovací kontejnery na mokré hračky stačí jednoduše připevnit (lépe řešeno přisát) na stěnu a užívat si vodních radovánek s vašimi dětmi. Výrobky disponují odnímatelným spodkem s otvory, jimiž odtéká přebytečná voda a zároveň prochází vzduch.

K přednostem veselých dětských koupacích úložišť patří především hravý design, který dokáže děti zaujmout a stane se žádaným. Designová úložiště nabízejí výtečnou organizaci v koupelně, redukují plísně, snadno se instalují a je možno kdykoli přemístit.

Veselá úložiště disponují místem, kam lze umístit koupelové přípravky, např. sprchový gel nebo šampon.

veselé a hravé řešení v podobě úložného systémuveselé a hravé řešení v podobě úložného systému
dokonalý a moderní designdokonalý a moderní design

zdroj: http://www.booninc.com

Článek Veselá úložiště z Boon: Frog and Bug byl publikován 9. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...