Dětský koutek na zahradě

Tagy:  děti, koutek, dětský koutek, hřiště, hračky

Sponzorované odkazy:

Dětský koutek na zahradě

Každý, kdo má menší děti jistě ví, jak jsou hravé a neposedné. Jakmile s nimi vyrazíte do nejbližšího parku se skluzavkami či na dětské hřiště, kde se vyřádí na nejrůznějších atrakcích, jsou rázem jako v sedmém nebi. Ovšem ne každý má neustále čas, se ratolestem takto plně věnovat. Pokud i vy bojujete s koloběhem procházek a předem promyšlených návštěv zábavních center, aby se vaše dítě nenudilo, pořiďte sobě i jemu dětský zahradní koutek, který vám usnadní spoustu práce a potomkovi splní jeho tajný sen.

Základní vybavení

Představa vašeho soukromého mini hřiště pro děti vás nadchla, ale nevíte, jaký sortiment zvolit tak, aby nezabíral až tolik místa a přitom sloužil jako aktivní vyžití na celý den? Základem je vždy kombinace prolézaček a skluzavky, která rozhodně nikoho neurazí. Zde si na své přijdou děti od 3 let a atrakci mohou plně využívat až do dvanáctého roku života. Jakmile si tento set pořídíte, rázem se stanete oblíbeným návštěvním místem všech dětí z okolí.

Udělejte svým dětem radost, autor: mattshomesUdělejte svým dětem radost, autor: mattshomes

I pro ty nejmenší

Pakliže k sobě vaše děti nemají věkově úplně blízko, můžete se setkat s problémem, jaké prvky na zahradu postavit, aby si je užilo jak dvouleté, tak osmileté dítě. Vedle prolézaček, nejrůznějších lan, madel a houpaček, se bude skvěle vyjímat kryté pískoviště, které je u malých potomků obzvláště populární. Jeho výhodou je navíc fakt, že ho pořídíte i za velmi nízkou cenu.

Příjemné s užitečným

Statistiky jasně ukazují, že až každé čtvrté dítě, trpí nadváhou či dokonce enormní obezitou. O tom, že by se vaši potomci měly hýbat není sporu, ale jak je donutit k aktivitě, pokud zrovna nepatří ke sportovním nadšencům? Skvělou variantou je v tomto případě trampolína, na které se vydovádí celá rodina, včetně vás a jakožto pohybová činnost slouží naprosto dokonale. Z dříve objemnějšího jedince se během chvíle stane ,,hubeňour".

Praktická skrýš

Není nad to, když vidíte vaše nejmilejší, jak si spokojeně a vesele hrají. O to nepříjemnější je potom uklízet spoušť, kterou v zápalu her dovedou nadělat. Pořiďte jim proto menší dřevěný domeček, který poslouží jako bunkr a zároveň úschovna veškerého dětského ,,harampádí".

Pořiďte ratolestem malé hřiště, autor: BodsPořiďte ratolestem malé hřiště, autor: Bods

Článek Dětský koutek na zahradě byl publikován 24. července 2013 v 20.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...