Relaxace ve vaně: luxus a pohodlí

Tagy:  vana, koupelna, koupací vana, koupelnová, do koupelny, sanitární keramika, vodní masáž, wellness, odpočinek, design, designován vana

Sponzorované odkazy:

Relaxace ve vaně: luxus a pohodlí

Koupel nám přináší pocit relaxace, uvolnění a odpočinutí si po náročném, chaotickém pracovním dni. Ne každý však dává přednost vaně plné vody, řada domácností vyměnila vanu za sprchový kout, ovšem po vaně se jim určitě někdy zasteskne.

Dokonalou relaxaci a odpočinek na vodní lenošce nabízí společnost HOESCH, která ve spolupráci s designérským studiem NOA, uvedla na trh dokonalou vodní relaxaci. Vodní lenoška nabízí nový rozměr v oblasti domácího koupání, přináší luxus a maximální relaxaci do našich koupelen.

Kvádr je vyroben ze skla, lenoška z nerezové oceli nebo teaku, dle výběru a přání zákazníka. Povrch lenošky vyplňují ergonomické polštáře, které se přizpůsobí tělu ležícímu a nabídnou tak velmi pohodlný odpočinek. Mezery mezi jednotlivými polštáři jsou dělány záměrně, jelikož jimi procházejí bublinky od masážního systému.

Design vany umocňuje lampa, která je 140 cm vysoká, součástí lampy je odkládací kulatý stolek s průměrem 35 cm. Lampa přináší příjemný zdroj světla především tehdy, když si chceme během koupele číst, intenzitu osvětlení lze regulovat, vytvářet si můžeme i různobarevné světlo.

Vedle designu nabízí vana maximální komfortní zážitek, příjemný odpočinek, wellness a relaxaci.

luxusní koupelluxusní koupel
relaxační systém plný vodyrelaxační systém plný vody
terapie pomocí barevného světlaterapie pomocí barevného světla

zdroj: http://www.hoesch.de

Článek Relaxace ve vaně: luxus a pohodlí byl publikován 5. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...