Kvetoucí polička

Tagy:  dekorace, interiér, doplněk, váza, vázička, skleněná vázy, vázy, police, polička, nástěnná police, nábytek, interiérový nábytek, vybavení, interiérové vybavení, skleněná váza

Sponzorované odkazy:

Kvetoucí polička

Dekorace a doplňky neodmyslitelně patří k interiéru, bez nich by byl prostor nejen holý, ale i osamělý. Ovšem výběr té správné dekorace je složitou záležitostí, jelikož ne vždy se podaří vybrat doplněk, který by byl ozdobou, nikoli překážkou či prostředkem k usazování prachu.

Správnou volbou je multifunkční pojetí interiérové dekorace či doplňku, tedy pojetí, které splňuje nejen stránku dekorační, ale také stránku praktickou, užitnou. S neotřelým, velmi vkusným a praktickým řešení přišla designérka ze společnosti Everyspace. Klasickou vázu na květiny integrovali do jednouché, nástěnné police a vytvořili tak dokonalý obraz prostorového konceptu.

Váza a police jsou dva odlišné předměty, které se sebou navzájem souvisejí a jsou spolu propojené. Váza se obvykle na polici či poličku pokládá, tak pro ne rovnou do ní. Experimentálním řešením, kreativitou a výtečným vkusem přeměnila Jill Ayers, klasickou vázu a klasickou polici ve výtečný designový prvek.

Vázu sice není možné přesouvat dle libosti a potřeby po místnosti, ovšem na druhou stranu, od klasické vázy, upoutá pozornost každé návštěvy. Jednotlivé vázičky víceméně připomínají skleněné zkumavky z laboratoře, ovšem v kombinaci a uplatnění dostávají úplně jinou podobu. Každou nádobku je možné z police vyjmout, dopustit vodou nebo vymýt.

elagance ve spojení s přírodouelagance ve spojení s přírodou

zdroj: http://www.everyspacedesign.com

Článek Kvetoucí polička byl publikován 28. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...