Poličky ve stylu komiksů

Tagy:  Police, polička, nábytek, dekorace, doplňkový nábytek, komiks, komiksová polička, design, shelves Comic, Oscar Nuñez, bookshelf

Sponzorované odkazy:

Poličky ve stylu komiksů

Poličky, v dnešním slova smyslu pojetí, představují interiérový doplňkový nábytek spíše designový nežli praktický. Hlavním úkolem poliček by však měla být jejich funkčnost, měly by v prvé řadě sloužit jako úložný prostor. Moderní vzhled poliček dá vyniknout svému designu, jenž je tím prvým, čeho se na první pohled všimneme. Teprve až druhou stránkou je obsahové pojetí, tedy jak lehce či těžce může do poliček věci uložit či vystavit.

Designér Oscar Nuñez se nechal inspirovat knihou komiksů, tedy konkrétně bublinami, které slouží k doplnění textu. Především inovativní úložný prostor a atypické vzhledové řešení dělají z poličky naprostý unikát.

Police „Comic“ je nabízenou ve dvou velikostních rozměrech, menší typ disponuje rozměry 49 × 30 × 35 cm a větší model 120 × 30 × 35 cm. Polička je k dispozici pouze v jednom barevném provedení, tmavě hnědém odstínu.

Díky svému nekonvenčnímu a jednoduchému vzhledu je polička vhodná do všech stylů interiérů. Velmi dobře vynikne v prostorných a vzdušných prostorách, jako v menších a tmavších pokojích. Police je vhodná do pracoven, obývacích pokojích, ale i ložnic či dětských pokojů. Díky její neutrálnosti ji lze v podstatě využít téměř kdekoliv.

atypické pojetí nástěnných policatypické pojetí nástěnných polic
zábavné i zajímavézábavné i zajímavé

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…y-apartments

Článek Poličky ve stylu komiksů byl publikován 29. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...