Polička – pravý či levý úhel

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, pravý úhel, levý úhel, úhel, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Polička – pravý či levý úhel

Police, poličky i policové systémy vyplňují stěny téměř každého interiér, jelikož jsou nejen praktické, ale mnohdy také designově velkolepé. Výběr na našem trhu je opravdu rozmanitý, v nabídce nalezneme atypické tvary, různé druhy materiálu, různé velikosti, pestrobarevné kousky i klasické, standardní zboží.

Dnes vám představíme velmi jednoduchou, ale to zajímavější dřevěnou poličku, která tvarově představuje pravý či levý úhel. Police je vyrobena z bambusu, povrch je upraven stoprocentně přírodním tung olejem, díky čemuž disponuje polička vodě odolným povrchem.

To, co z poličky činí velkolepost je nejen její zajímavý a přesto jednoduchý tvar, ale také kvalita použitých materiálů. Nádherné a velmi lehké bambusové dřevo disponuje přirozenými, přírodními odstíny, které ve spojení s tung olejem vykouzlí přenádhernou strukturu povrchu. Tung olej poskytne výrobku nejen kvalitní dokončení povrchu, ale také flexibilní a vysoce vodě odolný nátěr.

Úhlová polička je navržena ve dvou variantách, v levém a pravém úhlu, což umožní zákazníkům široké spektrum použitelnosti. Polička od společnosti ALS Design disponuje rozměry: 26,5 × 8,25 × 6­,5 cm.

Ten, kdo pro svůj interiér hledá originalitu a nevšednost, určitě ocení důmyslně propracovaný policový systém.

zajímavé a netradiční řešení policzajímavé a netradiční řešení polic
nabídka zahrnuje poličku v provedení pravého i levého úhlunabídka zahrnuje poličku v provedení pravého i levého úhlu

Zdroj: http://design-milk.com/angle-shelf

Článek Polička – pravý či levý úhel byl publikován 23. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...