Light Vintage: nový interiérový směr

Tagy:  křeslo, křesla, pohovka, otoman, sedací, sedací nábytek, interiérový nábytek, vintage, odpočinek, odpočinkové křeslo, odpočinková křesla, ušák, křeslo ušák

Sponzorované odkazy:

Light Vintage: nový interiérový směr

„Light Vintage“, tak bychom mohli označit nový interiérový směr, který se nese v duchu noblesy, exkluzivity a elegance. Stejným pojmenováním disponuje i kolekce křesel, která je dílem italské společnosti Moda Collection. O tom, že jí pojmenování právoplatně náleží, není vůbec žádných pochyb.

Kolekce elegantních křesel Light Vintage, svým designem připomínají dávné časy, konkrétně zámeckého stylu. Jejich styl, použité materiály a funkčnost se však přesouvají do 21. století, jsou přizpůsobeny tak, aby dokonale uspokojily současné módní požadavky a potřeba svých uživatelů.

Čalouněná kolekce křesel nabízí pestrobarevnou podívanou, která ve spojení se zdobnou konstrukcí připomíná umělecké dílo. Celek však působí harmonicky, s estetickým přístupem k designu.

Každé křeslo, z této noblesní kolekce, se může stát ústředním bodem obývacího pokoje nebo jiné části domu. Živá a kreativní forma má schopnost dané místi nejen osvěžit, ale také obohatit o minimálně jednu přidanou hodnotu.

Křesla disponují vysokým komfortem, zajišťují relaxační a ušlechtilé sezení, s ohledem na maximální uživatelský komfort. Kolekce křesel je laděna do lehkých křivek složitějších a zdobnějších ornamentů, a to v kombinaci několika materiálů.

„Light Vintage“ nabízí ideální a stylové sezení, s ohledem na dokonalý a trendy design současné módy.

souhra dávných časů s nadčasovým směremsouhra dávných časů s nadčasovým směrem
dokonalé barevné kombinacedokonalé barevné kombinace

zdroj: http://www.modacollection.it

Článek Light Vintage: nový interiérový směr byl publikován 18. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...