Fingers: designové police

Tagy:  police, polička, poličky, policový systém, systém polic, nábytek, regály, interiérový nábytek, úložný prostor, moderní police

Sponzorované odkazy:

Fingers: designové police

Police, poličky a policové systémy se staly velmi oblíbeným nábytkem a nahrazují těžkopádný a masivní nábytek. Policové systémy působí vzdušně, noblesně, nezatěžují prostor a dovolují mu dýchat.

Stále více designérů vsází na pravidlo, které vypovídá o tom, že v jednoduchosti je krása. Toto přísloví funguje ve všech oborech, ať už se jedná o interiérový design, architekturu, módu nebo třeba zahradní exteriér.

Ve stylu jednoduchém, vzdušném a trendy se ubírá i policový systém Fingers, který je dílem autora Arneho Quinze. Kreativní pojetí policového systému sestává z několika tyček a různě dlouhých a barevných polic.

Stabilita policového systému je docílena díky důmyslnému propracování různě upořádaných tyček, které v přesném propočtu polic zajišťují stabilní a pevný spoj. Policový systém Fingers je k dispozici v několika variantách, odlišnosti jsou nejen ve velikosti, ale také v barevném pojetí.

Větší typy polic jsou složeny ze šesti polic na levé straně, třemi policemi je vyplněn prostředek a pět polic se nachází na pravé straně. Jednotlivé police jsou nepravidelně vzdáleny, což ve finále působí chaoticky, ovšem v dokonalém slova smyslu. Také barevné pojetí je rozmanité, kombinace černé s oranžovou, bílé s oranžovou, černé se zelenou nebo v kombinaci bílé, hnědé a oranžové.

občas je dobré řídit se heslem „v jednoduchosti je krása“občas je dobré řídit se heslem „v jednoduchosti je krása“
model v největším ztvárněnímodel v největším ztvárnění

zdroj: http://www.stylepark.com

Článek Fingers: designové police byl publikován 12. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...