Grafický policový systém z LagoLinea pro moderní domy

Tagy:  police, polička, nástěnné police, policový systém, soubor polic, nábytek, interiér, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Grafický policový systém z LagoLinea pro moderní domy

Nástěnné police patří k velmi oblíbenému interiérovému nábytku, neboť nezabírají příliš mnoha místa, vyplňují prázdné prostory stěn a mnohdy působí vkusně. Ovšem ne každá nástěnná police působí v interiéru aktuálně a trendy, výběr polic musíme zvážit, přednost dát funkčnosti a zároveň originalitě.

Velmi vkusně a zajímavě působí nástěnné police z italské společnosti LagoLinea. Jejich autorem je Daniel Lago, jenž o nástěnném systému polic říká: :na světě existují vzory, které nám pomohou vést pohodlnější život a moje police k nim patří.“

Modulární policový systém umožňuje možnost individuální tvořivosti, kterou lze aplikovat na vlastní stěnu. Policový systém je opatřen patentovanou technologií, která tkví především v rozměrech 3 × 3 cm. Polici můžeme umístit přímo na zeď (pevným spojem) nebo je dle potřeby postavit na podlahu, ke zdi i do prostoru.

Díky neutrálnímu designu jsou police vhodné do jakéhokoli prostoru, pro jakýkoli styl interiéru. Grafický policový systém je praktickým doplňkem domovů a interiérů, které vyžadují jiný druh podpory pro knihy, CD či další drobné předměty.

flexibilní policový systémflexibilní policový systém
nekonečná škála možností uspořádánínekonečná škála možností uspořádání

zdroj: http://www.lago.it

Článek Grafický policový systém z LagoLinea pro moderní domy byl publikován 3. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...