Flexibilní dřevěné stoličky

Tagy:  nábytek, stolička, židle, dřevo, dřevěná stolička, dřevěná židle, dřevěný nábytek, sedací nábytek

Sponzorované odkazy:

Flexibilní dřevěné stoličky

Dřevěný nábytek je nejen vysoce odolný, ale také vykazuje známky trvale udržitelné hodnoty. Dřevo, tedy ve své masivní podobě, se opět začíná integrovat do našich domovů, a to nejen v podobě nábytku.

Designová návrhářka Carolien Laro představila svoji flexibilní kolekci dřevěných stoliček. A co je na těchto stoliček unikátní? J to především jejich použití, po dosedu se sedák prohne (roztáhne) a vypruží dle potřeby těla. Dřevěná flexibilní sedadla mění svůj tvar po dosedu, po vstání se opět vrátí do své původní podoby.

Díky jemnému dřevěnému zpracování ve stylu minimalismu a jednoduchosti, jsou stoličky vhodné do všech stylů interiéru. Jejich využití je praktické a rozmanité, uplatnění naleznou v pracovnách, ložnicích, ale i v předsíních např. při obouvání bot.

Kolekce COMPRIS zahrnuje stoličky, které mohou být na kolečkách i bez nich. Rozměry stoličky jsou následující: 360 × 360 × 450 cm, zarážející je však jejich cena, která činí 695 eur za kus. Na druhou stranu je však nutné podotknout, že za originál se musí připlatit.

říká se, že v jednoduchosti je krása …říká se, že v jednoduchosti je krása …
dokonalá souhradokonalá souhra

zdroj: http://www.decoesfera.com

Článek Flexibilní dřevěné stoličky byl publikován 23. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...