Trendy doplňkem jsou písmena

Tagy:  dekorace, doplňky, písmeno, písmena, výzdoba, bytové doplňky, bytové dekorace, interiér, interiérové dekorace, interiérové doplňky

Sponzorované odkazy:

Trendy doplňkem jsou písmena

Interiérové trendy se mění s obměnou let, současným hitem jsou písmena, která se projevují v různých formách. Literární akcenty, abeceda nebo číselné symboly jsou trendem dnešních moderních domovů.

Písmena, jako interiérová dekorace mohou mít několik podob, mohou být z různých materiálů, různě veliké i barevné. V interiéru mohou být zastoupeny nesčetnými způsoby.

K trendy písmenkům patří bytové textilie, a to v podobě monogramů na ručníku, dekoračních polštářků, numerických motivů na koberci nebo dekoračních svícnů.

K tradičním způsobům zobrazení literárních akcentů patří zeď, podoba umění a tradice. Unikátní řešení přinášejí písmena ze dřeva, kovu, keramiky či plastu, která na stěně vytvářejí chaos v podobě exkluzivní dekorace.

Knihovny, kanceláře, studovny se bez literárních akcentů neobejdou, jelikož jsou s oborem pevně spjaty. Kovová nebo dřevěná písmenka lze použít jako zarážky knih, stojany, těžítka nebo ozdoby.

Literární přízvuky mohou být použity jako dekorace nebo jako součást interiérového nábytku. Písmena mohou být vyobrazena na skříních, zarámovaná v obrazech nebo jako součást kompletního interiéru.

písmena v podobě interiérových textiliípísmena v podobě interiérových textilií
litera, jako součást nábytkulitera, jako součást nábytku
zarážky knih, stojánky, těžítka, …zarážky knih, stojánky, těžítka, …
originální pojetí stěnyoriginální pojetí stěny

zdroj: http://freshome.com/…r-home-decor

Článek Trendy doplňkem jsou písmena byl publikován 16. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...