Uzel jako praktický nábytek

Tagy:  nábytek, křeslo, sedací nábytek, vak, odpočinkové křeslo, uzel, knot lounge, puf

Sponzorované odkazy:

Uzel jako praktický nábytek

Uživatelsky komfortní a multifunkční nábytek je přínosem do každého interiéru, pokud jde ruku v ruce s designem, můžeme mluvit o opravdovém skvostu.

Originálně pojatý odpočinkový vak v podobě obřího uzlu je přínosem do nejednoho moderního interiéru. V obřím uzlu můžeme najít ideální místo pro nejrůznější činnosti, jako je četba, poslech hudby, odpočinek, relaxace či zábava.

Obchodní název tohoto obřího uzlu je „Knot Lounge“ a je inspirován typickým keltským uzlem. Cílem autora bylo vytvořit kus nábytku, který kontrastuje staré a nové zvyky, městský a venkovský způsob života. Formu nachází v přehodnocení keltských vzorů v kombinaci s iluminovaným rukopisem.

Rozmanité křivky uzlu umožňují posezení na tisíce způsobů, přírodní barva čalounění působí přirozeně a nerušeně. Ať už se na pojetí uzlu díváme jakkoli, jedno je však jasné: uzel nabízí komfortní, flexibilní a stylové posezení v různém časovém pojetí.

Velmi dobře vynikne především v pokojích teenagerů, stejně jako v moderně pojatých obývacích pokojích, ložnicích nebo pracovnách. „Knot Lounge“ si najde místo kdekoliv, díky svojí nenápadnosti jej můžeme nenásilně integrovat do všech interiérů.

komfortní posezení na tisíce způsobůkomfortní posezení na tisíce způsobů

zdroj: http://monkeyzen.com

Článek Uzel jako praktický nábytek byl publikován 2. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...