Supernova: LED svítilna

Tagy:  světlo, osvětlení, lampa, mobilní, přenosná, svítící nábytek, světelný nábytek, Supernova, světlo, designové světlo

Sponzorované odkazy:

Supernova: LED svítilna

Interiérové osvětlení hraje v našich domovech velmi významnou roli, neboť utváří atmosféru a přispívá k celkovému designu a stylu daného prostoru. Výběr osvětlení by měl probíhat především dle stránky praktické, jelikož intenzita osvětlení je pro interiér nesmírně důležitá.

Pokud se však necháme unést emocemi, pořídíme si do interiéru designový výstřelek, který více než z hlediska praktického, bude umocňovat stránku estetickou. Pokud se nám však povede skloubit oba prvky do jednoho výrobu, máme vyhráno – interiéru bude dominovat nesmírně vkusný a praktický prvek.

Kombinace stránky designové i praktické se odráží v LED lampě Supernově, která v sobě odráží vysoký originální, estetický i praktický prvek. Umístění lampy a její polohu si řešíme v rámci vkusu, potřeby, stylu nebo potřeby. Lampu můžeme položit na zem, posadit na sedačku, umístit na skříň, postavit, opřít nebo dokonce zavěsit do prostoru.

Osvětlení Supernova disponuje vysokým dekorativním prvkem, vytváří příjemnou atmosféru a nastoluje zábavní náladu. Flexibilní lampa produkuje měkké okolní osvětlení, uklidňuje a dodává energii. Čistý minimalistický design, s barevnými programovatelnými osvětlovacími sekvencemi.

designová lahůdkadesignová lahůdka
revoluce ve světě světelrevoluce ve světě světel

zdroj: http://www.scale1-1.com

Článek Supernova: LED svítilna byl publikován 20. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...