Univerzální osvětlovací systém: AMEBA Lights

Tagy:  Ameba, Ameba lights, osvětlení, světlo, lampa, lustr, interiérové osvětlení, moderní, světelná, světelné, závěsný lustr, závěsné osvětlení, moderní osvětlení, Vibia, Pete Sanse

Sponzorované odkazy:

Univerzální osvětlovací systém: AMEBA Lights

Prostorové interiéry je nutné intenzivně a plně osvětlit, ovšem výkonnost většiny světel je nedostačující. Centrální osvětlení dokáže nabídnout světlo dostatečně objemnému prostoru, avšak s přibývajícími centimetry od hlavní zóny intenzity ubývá.

Řešením je centrální velkoformátové osvětlení systému AMEBA, jenž bylo navrženo a vytvořeno s ohledem na prostorově řešené interiéry. Jednotlivé díly systému osvětlení Améba se dají navzájem kombinovat, čímž lze vytvářet prostorové, plně rozvržené osvětlení.

Systém Ameba Lights pochází z dílny společnosti Vibia (Španělsko – Barcelona), od designéra Petea Sanse. Systémové osvětlení nabízí možnost tvarové i světelné hravosti s kombinací více účelnosti.

Kombinace dvou nebo více dílců, systému Améba, může vytvořit elegantní, vkusné a moderní prostředí s řadou možností přechodu z jednoho dílce na druhý. Pro lepší využití světelného prostoru je však vhodné využít všech pět částí naráz.

Améba Lights je koncipována na bázi stavebnice, můžeme tvořit nekonečné řešení tvarových i velikostních provedení, různého stylu i tvaru. Počet kombinací a sestav je nekončený, tvořit můžeme kdykoli nás napadne, hlavní zdroj zavěšení je jen jeden, ostatní dílce jsou propojeny lanky.

velkoprostorové řešení interiérového osvětlenívelkoprostorové řešení interiérového osvětlení

zdroj: http://www.vibia.es

Článek Univerzální osvětlovací systém: AMEBA Lights byl publikován 12. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...