Hudební váza Muse

Tagy:  váza, vázy, interiérové dekorace, dekorace bytu, doplňky, květinové vázy, hudba, poslech hudby, písnička, hudební, hudební váza, muse, váza muse

Sponzorované odkazy:

Hudební váza Muse

K nezbytným interiérovým pomocníkům a zároveň dekoracím či doplňkům, patří bezpochyby vázy. Ty mohou být různého stylu, rozmanitého materiálového provedení, tvarů i barev. Mohou sloužit k různým účelům, tedy jako nádoba pro živé květiny, nádoba pro květinové aranžmá, dekorace nebo multifunkční doplněk.

Multifunkčností plně disponuje váza Muse, která je nejen designovou ozdobou a květinovou nádobou, ale také prostředkem nabízející hudbu. Hudební váza Muse je dílem jihokorejské designérky Zhong-Fa Lie, která se tímto dílem snažila o vytvoření harmonického vztahu mezi lidmi a rostlinami.

Inovativní váza Muse neslouží pouze jako nádoba pro pěstování rostlin, ale také jako praktický pomocník pro uživatele, jelikož nabízí poslech hudby. Váza obsahuje hrací skříňku, která funguje na podobném principu jako hodiny, tudíž nedochází k vysílání elektromagnetického vlnění a následnému poškození rostliny.

Dle zjištěných informací rostou květiny ve váze Muse až o 44 % rychleji, květinám se lépe daří, jsou objemově bohatší. Klidná a relaxační hudba také velmi dobře působí na psychiku člověka. Ideální kombinace.

důmyslné zabudování hracího strojkudůmyslné zabudování hracího strojku
pastelové barvy hrají primpastelové barvy hrají prim

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…-environment

Článek Hudební váza Muse byl publikován 29. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...