Váza jako dokonalý bytový doplněk

Tagy:  interiér, doplňek, květiny, design

Sponzorované odkazy:

Váza jako dokonalý bytový doplněk

Vázy a vázičky slouží především k umístění řezaných květin, které dostáváme od návštěv. I mimo to nám mohou zdobit byt a vnést do něj styl a eleganci. Vázy jsou k dostání v tak rozmanitých podobách, že jistě najdeme takovou, kterou si zamilujeme.

Mix tvarů a barev

Kdo by řekl, jak nádherným doplňkem může váza být. Řeč není o prostých jednoduchých vázičkách na květiny, ale téměř o uměleckých dílech, kterými některé vázy dozajista jsou. Téměř starožitně vypadá buclatá váza v bílé a měděné barvě. Působí, jako bychom si ji přinesli ze zámecké ložnice. Souprava kovově lesklých fialkových váz udělá dojem jako celek, vázičky však zajisté můžeme použít i separovaně. I mohutnější květy v nich skvěle vyniknou. Poněkud vzácně vypadá štíhlá váza, která do místnosti vnese špetku elegance a luxusu. Zajímavě tvarované vázy v měňavém odstínu hnědé se budou skvěle vyjímat na terasách či v zimních zahradách. Jednoduchá oblá červená váza splňuje parametry moderního bytového doplňky, který již svou barvou udělá zaručený dojem. Krémová zdobená vázička v tak trochu vesnickém stylu ihned padne do oka.

V červených a fialkových tónechV červených a fialkových tónech

Blankytně modrá bouře

Světle modré odstíny jsou obzvláště vkusné a dokáží s nudně zařízeným pokojem udělat divy. Neobvykle buclatá váza s uzounkým hrdlem ozdobí každou vitrínku. Vysoká hubená váza vypadá ještě zajímavěji po boku nižší a širší kolegyně. Kolekce váz ve tvaru lahví od alkoholu vypadá zajímavě, trochu vtipně, a každého jistě dostane originalita nápadu. Takové vázy opět vyniknou nejlépe pohromadě. Nechat je můžeme bez obav prázdné. Oproti tomu mohutná tyrkysová váza s černými a bílými ornamenty vynikne nejlépe samostatně. Zabere i poměrně mnoho místa.

Krása modrých odstínůKrása modrých odstínů

V barvách duhy

Doplňky by měly být veselé a hravé. Přesně takové jsou barevné vázy, které rozzáří i ten nejtemnější interiér. Na překrásné duhové váze nalezneme celé barevné spektrum, i to ji dělá unikátním bytovým doplňkem. Veliká žlutá váza netradičního tvaru s širokým hrdlem najde mnohá uplatnění v každé domácnosti. Navíc pozitivně prosvítí každou místnost díky své barvě. Krásně kulatá váza v překrásném matném odstínu modré má šmrnc a i přes svou jednoduchost upoutá pozornost. Různobarevná váza netradičního tvaru je jasným produktem originálního nápadu.

Pestré barvyPestré barvy

Článek Váza jako dokonalý bytový doplněk byl publikován 8. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...