Flexibilní reproduktory

Tagy:  reproduktory, elektro, zvuk, hudba, repráky, iPod, počítač, notebook, reproduktor

Sponzorované odkazy:

Flexibilní reproduktory

Reproduktory se stávají velmi oblíbeným doplňkem každého moderního interiéru, ve kterém plní především stránku praktickou. V moderních interiérech je však nutné snoubit praktiku s designem, což je v případě reproduktorů velmi obtížné.

Keramické reproduktory od kreativního designéra Joeye Rotha však mluví za vše. Již na první pohled je zřejmé, že se jedná o vysokou ba dokonce nadčasovou kolekci. Jeho reproduktory jsou speciálně určeny na iPody a jiné digitální hudební přehrávače (počítače, notebooky nebo televizory).

Keramické reproduktory disponují minimalismem, vysokým designovým ztvárněním, elegantním projeve a dynamičností. Reproduktory jsou vyrobeny z kombinace několika materiálů: porcelánu, korku a překližky z baltské břízy. Zesilovače jsou vyrobeny z nerezového plechu, jejich základnou je litinový rám.

V současné době jsou keramické reproduktory k dostání přibližně za 495 amerických dolarů. Ovšem za vynaložené peníze získáme originální designový kousek, který nejen obzvláštní interiér, ale také nám nabídne čistý a dokonalý zvuk.

čistý zvuk, netradiční design, pozoruhodný materiálčistý zvuk, netradiční design, pozoruhodný materiál
multifunkční spojenímultifunkční spojení

Zdroj: http://joeyroth.com/…mic-speakers

Článek Flexibilní reproduktory byl publikován 16. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...