PNOE – styl, zvuk a design

Tagy:  pnoe, reproduktor, zvuk, televize, televizor, kvalitní zvuk, reprák, domácí kino

Sponzorované odkazy:

PNOE – styl, zvuk a design

Synonymem kvalitního zvuku, čistého znění a mnohdy i výjimečného designu se staly reproduktory, které se čím dál, tím častěji, objevují v moderních interiérech.

PNOE – to jsou luxusní reproduktory, vyprodukované designovým studiem Arcadian Audio. K jejich přednostem a výjimečným vlastnostem patří především kvalitní zvuk a vyspělá technická základna. Opomenout však nesmíme ani hladký a kulatý design vystupující do tvaru netradičního rohu.

Reproduktory byly navrženy s cílem vytvořit nejhladší a nejkulatější cestu pro zvukové vlny, kterým v průchodu nebudou bránit žádné překážky. PNOE reproduktory jsou vyrobeny ze skelného vlákna a speciálních materiálů disponující tlumenými vlastnostmi. Výjimečný roh reproduktor používá vysoce kvalitní AER MD38 , přináší 100 dB/W a 16 Ohm impedance.

Pnoe roh je vynikající volbou pro prostor, kde je vzdálenost mezi posluchačem a reproduktorem zhruba tři metry nebo více. Jeden roh přináší do prostoru dynamický, čistý zvuk, který uspokojí i ty nejnáročnější audiofily.

Pnoe reproduktory kombinují nejlepší vlastnosti, které se dotýkají konstrukce, designu, jasnosti a plnosti zvuku, který je v jejich podání jedinečný. Jedinečně elegantní a atraktivní styl přispívá k respektování přirozeně harmonické line, která je důležitá především pro velkoformátový reproduktor.

dokonalý design, čistý poslechdokonalý design, čistý poslech
exkluzivní provedeníexkluzivní provedení
dokonalá souhra s interiéremdokonalá souhra s interiérem

zdroj: http://www.bornrich.org/…-performance

Článek PNOE – styl, zvuk a design byl publikován 23. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...