Cocon: nové trendy křeslo

Tagy:  křeslo, nábytek, sedací nábytek, interiérový nábytek, spací pytel, televizní pytel, relaxační křeslo, židle, odpočinkové lřeslo, televizní křeslo

Sponzorované odkazy:

Cocon: nové trendy křeslo

K nezbytnému interiérovému nábytku patří bezesporu křeslo, a to v jakékoli podobě. Vybírat můžeme z nabídky typů relaxačních, odpočinkových, klasických, masážních, atypických a nejnověji i multifunkčních.

Multifunkčnost přináší do interiéru nový rozměr a praktické využití, jenž vedle svojí hlavní funkce splňuje i funkce přídavné, neméně důležité. Takovým příkladem je křeslo Cocon od společnosti Les M Design.

Cocon napovídá již na první pohled, že se jedná o křeslo pohodlné, uživatelsky komfortní a maximálně hřejivé. Autory křesla jsou Céline Merhand a Anaïs Morel, pocházející ze společnosti Les M.

Křeslo Cocon je model sedacího nábytku, který kombinuje klasické křeslo se spacím nebo televizním pytlem. Ideální řešení pro relaxaci a odpočinek během dne nebo za chladných zimních podvečerů. Křeslo nabízí ideální podmínky především pro ty uživatele, kteří u televize usnou. Po probuzení nebolí záda a člověk i za několik desítek minut nasbírá síly a tolik potřebnou energii.

Potah je odnímatelný a je možno jej prát v pračce, dokonce není problém sušit v sušičce na prádlo. Rozměry křesla jsou následující 100 × 120 × 60 cm.

komfort, pohodlnost, designkomfort, pohodlnost, design
maximální relaxacemaximální relaxace

zdroj: http://www.lesmdesign.com

Článek Cocon: nové trendy křeslo byl publikován 28. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...