Dřevěná modulární police

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky, úložný prostor, modulární police, boxy, nástěné boxy, police na CD, police na DVD, police na dekorace, barevné police, čtverec, barva, multicolor

Sponzorované odkazy:

Dřevěná modulární police

Nábytek hraje v interiéru velmi významnou roli, jelikož dokáže splňovat hledisko praktické i užitečné. Ne vždy, se však tyto dvě hodnoty dokáží vzájemně harmonicky snoubit, v takových případech jde mimo design nebo praktičnost.

Dlouhodobým interiérovým trendem je minimalismus, který by se měl pojit s interiérem kompletně. Nábytek ve stylu minimalismu by měl svým charakterem kopírovat styl interiéru, pokud tedy v prostoru převládají prk vyzdobené, těžké či mohutné, bude zde nábytek jednoduchého stylu působit jako „pěst na oko“.

A jak by měl nábytek minimalistického tylu vypadat? Tuto otázku si položila i naše velmi nadějná a kreativní designérka Lucie Koldová, která vytvořila set modulárního nábytku.

Kolekce modulárního nábytku, Cheeky Boxes, sestává z jednotlivých kusů nábytku připomínající boxy nebo krabice. Nábytek je vyroben z lakovaných desek MDF, jednotlivé moduly disponují rozměry o velikosti 30 × 60 × 35 cm.

Sada modulárních boxů je navržena tak, aby jednotlivé kusy mohly být poskládány dle aktuální potřeby, popř. dle prostorových možností. Sestava umožňuje poskládat nábytek do stylových a jedinečných vzorů, které dokáží oživit interiér a vdechnout mu exkluzivní kouzlo.

Nábytková modulární sestava může sloužit nejen jako estetický prvek interiéru, ale také jako prvek praktický, který je úložištěm knih, dekorací, květin či jiných předmětů.

jednoduchost, efektivnost, stylovostjednoduchost, efektivnost, stylovost

Zdroj: http://www.digsdigs.com/…s-by-process

Článek Dřevěná modulární police byl publikován 13. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...