Sofa s tváří rozdvojené osobnosti

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, sofa, pohovka, odpočinkové křeslo, relaxační křeslo, moderní křeslo, atypický nábytek

Sponzorované odkazy:

Sofa s tváří rozdvojené osobnosti

Sofa – pojem, který charakterizuje menší typ sedačky, lépe řečeno spíše odpočinkové křeslo. V našich podmínkách je však sofa velmi málo využívání, zpravidla pro ni chybí v interiéru místo.

Revoluční typ odpočinkové pohovky pochází z dílny designérky Ditte Maigaard, jejíž tvorbu ovlivnily rozdíly ve vztazích. Sofa by měla ztvárňovat rozdvojenou osobnost, čemuž je také její konstrukce přizpůsobena. Tvar a výraz odpočinkového křesla je rozvinutý v textilní jednotě, jenž určuje charakterové pojetí nábytku.

Polstrování pohovky je rozděleno do jednotlivých pruhů, které je možné použít k vytvoření přizpůsobitelnému zbarvení zadní strany. Sofa je určena pro použití ve středu interiéru, přední i zadní část je určena k sezení či odpočinku. Svojí podstatou a designovým zpracováním může sofa působit jako vkusný rozdělovač interiéru.

Jednobarevné a vícebarevné provedení sofy dle stran, jedna strana disponuje barvou krémovou (v jednotném celku), druhá strana vykazuje známky barevných kreací. Naprosto originální a unikátní zpracování interiérového nábytku, který má svoji nezapomenutelnou a charakteristic­kou tvář.

z jedné strany bíláz jedné strany bílá
a z té druhé barevnáa z té druhé barevná
sofa s tváří rozdvojené osobnostisofa s tváří rozdvojené osobnosti

Zdroj: http://www.madebymaigaard.com

Článek Sofa s tváří rozdvojené osobnosti byl publikován 12. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...