Moderní ozdoby stěn od Vidame Creation

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky, interiér, interiérové doplňky, dekorace, ozdoba, dekorace stěn, praktický nábytek, Vidame Creation

Sponzorované odkazy:

Moderní ozdoby stěn od Vidame Creation

Skloubit praktické s designovým je velmi náročný úkol, o to náročnější pokud se jedná o interiérový nábytek. Ne vždy však za touto kombinací hledejme technicky náročný předmět, v mnohých případech stačí jednoduchost, strohost a prvky minimalismu. Zdárným příkladem naprosto povedené kombinace je policový systém od společnosti Vidame.

Designéři vsadili na jednoduchost, minimalismus, strohost a decentnost, a to vše v kombinaci se stránkou praktickou. Nádherná kolekce vlnících se nástěnných polic je k dispozici ve čtyřech metalických odstínech lakovaného hliníku.

Kolekce vlnících se polic disponuje různými velikostními a stylovými provedeními, jenž svým uživatelům nabízí všestranné využití. Polici lze využít např. jako knihovničku, nízký stole, noční stolek nebo drobný nábytek. Nábytek disponuje maximální stabilitou, vyrovnaností a vysokou nosností, která spočívá v dokonalém rozvržení celkové plochy.

K vlnové dokonalosti vyvinula společnost Vidame speciální tlakový stroj, který dokáže vytvořit rovnoměrné a přesně zpracované vlny. Úžasná a praktická ozdoba stěn, která nalezne v každém moderním interiéru všestranné využití a navíc dokáže zaujmout nejednoho příchozího.

designové i praktickédesignové i praktické
interiérová dokonalostinteriérová dokonalost

Zdroj: http://www.vidamecreation.com

Článek Moderní ozdoby stěn od Vidame Creation byl publikován 6. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...