Dveře v podání Karima Rashida

Tagy:  interiérové dveře, dveře, moderní dveře, dveře do domu, atypické dveře, design, interiér, nábytek, vybavení, zařizujeme dům

Sponzorované odkazy:

Dveře v podání Karima Rashida

Dveře jsou vstupní branou do každého interiéru, rozdělují jednotlivé pokoje, přispívají k soukromí a mnohdy vytvářejí i vkusný designový prvek.

Exkluzivní prvek do prostoru přinášejí interiérové dveře Sensunels od Dibi Group, jenž jsou zaměřeny na barevný detail. Grafika dveří pochází od mimořádně talentovaného designéra, Karima Rashida, který pojí styl s jedinečnými moderními prvky.

Karim Rashid patří k jedněm z nejtalentova­nějších designérů této doby, dokáže vytvářet rozmanité projekty, jež jsou směsicí barev, čistých linií a originality v nepředvídatelném a překvapivém podání. Stejně tak tomu je i u kolekce interiérových dveří, jejichž design je originální, nenapodobitelný a žádoucím.

Barevná paleta dveří přináší do interiéru nový ráz, nový směr, kterým dokáže odstranit stávající překážky i sebemenší nedostatky. S dveřmi od Karima se do interiéru nastěhují vysoké emoce, vášeň, nový styl, pozitivní energie a samozřejmě inovativní směr.

Filosofií společnosti je předpokládat změny v chování zákazníků, předpovídat jejich touhy a potřeby na což je nutné efektivně reagovat. Po odhalení jejich potřeb je nutní nabídnout jim naprosto jedinečný styl, světový odkaz, osobitost, charakter, krásu a funkčnost designu a v neposlední řadě individuální přístup.

nejnovější kolekce Karima Rashidanejnovější kolekce Karima Rashida
unikátní designunikátní design
elegantní kolekceelegantní kolekce
oživení interiéruoživení interiéru

zdroj: http://mayflo.com/…-designs.htm

Článek Dveře v podání Karima Rashida byl publikován 26. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...