Designové osvětlení z dílny LBL

Tagy:  světlo, osvětlení, stropní světlo, svítidlo, svítidla, designové světlo, moderní světlo, LBL, Mini-Monty, LED, osvětlení LED, světlo LED

Sponzorované odkazy:

Designové osvětlení z dílny LBL

Interiérové osvětlení tvoří podstatnou a velmi významnou roli, neboť při správném výběru a sloučení s prostorem, dokáže vdechnout domu nezapomenutelný ráz. Výběr toho správného osvětlení je však velmi těžkým úkolem, pokud je světlo designové, nemusí být praktické a naopak.

Designové závěsné osvětlení Mini-Monty upoutá pohledy zejména díky elegantnímu ztvárnění a nevšední struktuře. Foukané sklo s prvky vzhledu Murana a decentních odstínů millefiory je ozdobou každého moderního interiéru.

Závěsné osvětlení pocházející z dílny LBL, sídlící v Chicagu, kombinuje atypický design, inovativní vzhled, originalitu a kvalitní provedení. V nabídce jsou čtyři barevné palety barev: červená, bílá, modrá a káva. Všechny jsou doplněny kombinovanými barevnými obrazci série „tisíce květů“ neboli millefiory.

Závěsné tyče a světelná zakončení je možno vybírat ze dvou povrchových úprav, a to v bronzu nebo satin – nikl. Také zdroj světla můžu být klasický (klasická žárovka) nebo LED osvětlení.

Moderní stropní svítidlo Mini-Monty disponuje jedinečným designem vhodným k docílení vznešenosti interiéru. Luxusní provedení, v kombinaci s decentností a tvůrčím skloubením materiálů, barev a nejrůznějších detailních prvků, je naprostou pastvou pro oči a perlou interiéru.

kombinace atypického designu, originality a kvalitykombinace atypického designu, originality a kvality
inovativní vzhled na způsob millefioryinovativní vzhled na způsob millefiory
dokonalost sama sebedokonalost sama sebe

Zdroj: http://mayflo.com/…r-design.htm

Článek Designové osvětlení z dílny LBL byl publikován 8. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...