Interiérové textilie od Lorny Syson

Tagy:  polštáře, polštářky, dekorativní polštářky, Lorna Syson, textilie, bytové textilie, ekologické, dekorace

Sponzorované odkazy:

Interiérové textilie od Lorny Syson

Zajímavé interiérové textilie a textilní dekorace jsou designovou ozdobou každého domu. Jejich využití v interiéru je nejen estetické, ale také praktické, což přispívá k plnohodnotnému snoubení. K exkluzivním textiliím patří především ty, které disponují originálním zpracováním, na kterém se podepíše autorská tvůrčí práce.

K takovým kouskům patří dekorační i praktické polštáře a polštářky od kreativní a velmi talentované návrhářky, Lorny Syson. Její tvorba zahrnuje opravdové unikáty, které rozzáří každý interiér a navíc svojí přítomností přispívají k ekologickému aspektu.

Ekologicky šetrná kolekce je inspirována britským venkovem, a to především jarní přírodou, která je v toto období velmi pestrá. Tvarové a barevné provedení polštářů napovídá o volné přírodě venkova a tamních, četně se vyskytujícíh živých plotů. Všechny polštáře jsou vyrobeny ve Velké Británii z eko-šetrných materiálů, bio vlny a sušených kopřiv.

Kolekce eko-šetrných polštářů disponuje decentními a jednoduchými vzory, které však působí velmi vznešeně. Dokonalá souhra barev přispívá k originálním a volně kombinujícím variantám, které je možno z kolekce vytvořit. Nabídka zahrnuje několik různých modelů, tvarů, barev a vzorů, avšak každý kousek je naprostým originálem.

eko kolekce dekoračních polštářkůeko kolekce dekoračních polštářků
jednoduchá elegancejednoduchá elegance
zajímavý designzajímavý design

Zdroj: http://design-milk.com/…son-textiles

Článek Interiérové textilie od Lorny Syson byl publikován 6. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...