Křeslo ve spojení s LED lampou

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, stolička, židle, lampa, světlo, relaxační křeslo

Sponzorované odkazy:

Křeslo ve spojení s LED lampou

Multifunkčnost začíná hrát v interiéru stále větší roli, jedním z důvodu je šetření místem. K tomu, aby nábytek dokázal uspokojit i toho nejnáročnějšího majitele, je zapotřebí nejen maximální uživatelský komfort, ale také doplňkový servis.

Nábytek nám zpravidla přináší jednu podstatnou funkci, kterou je praktické využití nebo odpočinek. Pokud však chceme svůj čas např. v sedacím nábytku prožít aktivně, je nutné zapojit do činnosti další předmět. Tím je nejčastěji světlo, které slouží v době četby nebo rukodělné činnosti.

Skloubení těchto dvou prvků je však dnes již otázkou jediného předmětu, tím je křeslo s LED osvětlením. Relaxační, pracovní i odpočinkové křeslo disponuje LED osvětlením, které je umístěno po celém obvodu. Dokonalé rozložení světelných bodů nabízí maximální využitelnou viditelnost. Součástí tohoto nábytku je také boční police, která může být využita na knihy, časopisy nebo jiné předměty.

Pokud se křeslo nepoužívá slouží nábytek jako moderní lampa, která dokonale vyplňuje prostor interiéru. Vedle užitných vlastností nabízí křeslo elegantní design, který se dokáže snoubit s každým moderním interiérem.

multifunkční využití prostorumultifunkční využití prostoru
dokonalé řešenídokonalé řešení
originální prvek v každém interiéruoriginální prvek v každém interiéru

Zdroj: http://www.beautifullife.info/…and-armchair

Článek Křeslo ve spojení s LED lampou byl publikován 1. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...