Zahradní koupelna aneb osvěžení v přírodě

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, toaleta, sanitární keramika, koupelnové doplňky, vana, vany, zahradní náybtek, zahradní vana

Sponzorované odkazy:

Zahradní koupelna aneb osvěžení v přírodě

Luxusní koupel na čerstvém vzduchu dnes již není výjimečností či záležitostí miliardářů. Nabídka zahradních koupacích či perličkových lázní je poměrně bohatou a v našich podmínkách i dosti oblíbenou záležitostí.

Venkovní sprchy, koupací vany a sety se staly velmi poptávaným artiklem, na něž začala poměrně rychle reagovat nabídka – designéři. Dnes si představíme několik úžasných venkovních koupacích setů, které přinášejí nejen kýžené uspokojení, ale také příjemný pohled.

Koupelnový set sprcha TOTEM FO2000 disponuje plnohodnotným vybavením koupelnového prostoru. Sprchový set je vybaven umyvadlem, zrcadlem, držákem na ručníky, sprchovým koutem, protiskluzovou úpravou a různými poličkami.

Geo 180 od italské společnosti KOS nabízí maximální luxus venkovního koupacího požitku. Vana, v podobě perličkové vířivky, oblého tvaru nabízí i relaxační deštík, který se na vaše přání spustí přímo ze stropu.

Dřevěná koupací vana Duravit kombinuje dvě funkce, pokud se v danou chvíli nebude používat pro svoje primární využití, lze ji předělat na relaxační lehátko. Maximální uživatelský komfort nabízí polstrovaná opěrka hlavy, která je ergonomicky tvarovaná.

Tak trochu jako z pohádky či dávaných dob působí laminátová vana Dutchtub, která přináší do života hravost a ekologického ducha. Vzhledem k velkému objemu vody a nutnosti vytápění bude však její užívání pouze příležitostného charakteru.

Ekologickým a zároveň ekonomickým designem působí vana od autorky Pauliny Wojciechowsky, pro kterou byla inspirací země, vzduch a voda.

Zdroj: http://design-milk.com/…oor-bathroom

Článek Zahradní koupelna aneb osvěžení v přírodě byl publikován 31. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...