Koupelná plná krystalů

Tagy:  vana, koupelnová vana, koupací nádoba, koupelová vana, vířivá vana, luxusní vana, krystal, vana z krystalu, exkluzivní vana, vany, baldi harrods, umyvadlo, umyvadla

Sponzorované odkazy:

Koupelná plná krystalů

Koupelnové vybavení disponuje v dnešní době různými tvary,f rozmanitým materiálovým zpracováním, odlišnými barvami i styly. Unikátnost do moderních a luxusních koupelen však přichází z exkluzivní řadou, která je vyrobena z krystalu.

Italská společnost, Baldi-Harrods, je proslulá především díky tomu, že k výrobě svých nábytku používá unikátní, odlišné a drahé materiály. Poslední kolekce zahrnuje koupelnové vybavení, které je vyrobeno z čistého křišťálu.

Všechny nabízené koupelnové prvky jsou vytesány z jednoho kusu křišťálu, jenž se nacházejí v amazonských deštných pralesích. Výroba jednoho kusu vany trvala šest měsíců, během kterých umělci vytesávali vanu z obří křišťálové skály. Vana disponuje délkou dvou metrů, výškou 55 cm a je již druhou v pořadí, která se z desetitunového nejčistšího křišťálového bloku vytesala.

Kolekce zahrnuje také umyvadla, samozřejmě každý kus je naprostý originál a vyrobit dva totožné kusy není v lidských silách. Pokud by se podařilo přibližně vytesat stejný tvar, bude se lišit prokreslení struktury.

Jedinečný originál, který je však určen pouze pro jednoho vyvoleného, tím se stal ruský magnát, který ji zakoupil za 700 000 euro.

nejčistší krystal v podobě luxusní vanynejčistší krystal v podobě luxusní vany
exkluzivní design pro vyvolenou koupelnuexkluzivní design pro vyvolenou koupelnu

Zdroj: http://www.bornrich.org/…stal-bathtub

Článek Koupelná plná krystalů byl publikován 18. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...