Stolky pod televizi v proměnách

Tagy:  televize, tv, stolek, police, stěna, obývací pokoj

Sponzorované odkazy:

Stolky pod televizi v proměnách

Stolky pod televizi už dávno nevypadají tak, jak jsme je znali. V posledních letech prošly tolika proměnami, že jsou někdy stěží identifikovatelné. Pojďte se podívat na několik kousků, které by se perfektně zabydlely možná právě ve vašem domově.

Jednoduché stolky opatřené úložnými prostory

Pokud dáváte přednost jednoduchosti, ale nechcete přijít o funkčnost, pořiďte si některý z těchto stolků. Vynikají čistými liniemi, díky nimž je bezproblémově včleníme do interiéru. Jejich velikost je standardní, zpracování relativně klasické. To, co jim dává na síle, je právě ona jednoduchost. Jejich velkou výhodou jsou úložné prostory, které jsou „skryty“ oku i prachu. To ocení zejména hospodyňky, které příliš nefandí častému používání prachovky a raději drobnosti uloží do zásuvek. Jednoduché stolky vypadají báječně jak v bílé barvě, tak ve dřevě. Vždy jim prospívá, pokud jsou v jednotónovém provedení, bez výrazných struktur.

Moderní křivky

I televizní stolky dnešních designerů dostávají do vínku zajímavější křivky. Oblé tvary a kombinace kontrastních barev a materiálů jsou v módě. Nově se opět uvedl plast, který je nyní mnohem kvalitnější a odolnější a nábytku propůjčuje všechny své přednosti.

S plastem se můžeme setkat i u odvážnějších produktů, které mají mimo svého primárního poslání také přímo zdobit interiér. Využívají tak třeba barev nebo zajímavých efektů, kterých lze s plastem dosáhnout.

A co s plazmou?

Pokud vlastníte plazmovou či jakoukoli jinou plochou obrazovku, máte na výběr z klasických stolků či stolků speciálně navržených pro uživatele těchto produktů. Jelikož jsou tyto obrazovky v porovnání s normální televizí ultratenké, je škoda tuto příjemnou vlastnost potlačovat klasickým, rozměrným stolkem. K dostání jsou proto stolky speciálně navržené tak, aby využily předností plochých obrazovek, zároveň aby ale stále sloužily svému účelu. Lze však pořídit i takový kus nábytku, který bude prakticky čistě dekorovat vaše obydlí.

Když je stolek málo…

Pokud se vám zdá stolek pod televizi málo a upřednostňujete úložné prostory, můžete sáhnout po některé z nápaditých stěn. Ty nové, moderní kombinují různé materiály, využívají jejich struktur a zvláštních efektů. Také jsou podstatně vzdušnější než ty, které se těšily oblibě v minulém století. Jsou tak dobrým kompromisem vedoucím k dostatku polic či zásuvek, zároveň však prostor nezmenšují.

Článek Stolky pod televizi v proměnách byl publikován 18. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...