Interiérová bilance bílé a dřeva

Tagy:  interiér, moderní interiér, vybavení interiéru, bílá barva, bílá, dřevo, dřevěný

Sponzorované odkazy:

Interiérová bilance bílé a dřeva

Dřevo v interiéru působí příjemným dojmem a navozuje pocit útulnosti a hřejivosti domova. Bílá barva působí elegantně, decentně, čistě, minimalisticky a trendy, dokáže opticky prosvětlit a zvětšit interiér. Kombinace dřeva a bílé barvy jsou ideálními prvky pro vytvoření moderního interiéru s cílem na design a estetiku.

Vhodné řešení kombinace dřeva a bílé barvy přinášíme v nadcházejícím textu, kdy prázdné a nezajímavé bílé stěny byly vyplněny zajímavým dřevěným osazením. Prostor, kterému dominuje bílá barva byl doplněn o dřevěné prvky tak, aby vše bylo v rovnováze a harmonii.

Vzhledem k atypičnosti interiéru jsou veškeré dřevěné prvky vyrobeny přímo na míru, a to z kvalitního borovicového dřeva. Veškeré dřevěné plochy jsou zanechány v původní podobě, není použito žádných barev pro zvýraznění, jelikož jedině v přírodní podobě dokáže vyniknout krása dřeva.

Všechny dřevěné plochy jsou vyrobeny pouze z masivního borovicového dřeva, od dveří počínaje a u schodů konče. Zajímavě např. působí dřevěné stropní podhledy nebo vestavěná skříň s policemi oddělující jednotlivé místnosti.

čistý a minimalistický interiérčistý a minimalistický interiér
nádherná kombinace s dřevěnými prvkynádherná kombinace s dřevěnými prvky
vše dokonale sladěnovše dokonale sladěno

Zdroj: http://dornob.com/…-wood-panels

Článek Interiérová bilance bílé a dřeva byl publikován 2. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...