Lenošky a křesla – stylově a pohodlně

Tagy:  nábytek, lenoška, křeslo, obývací pokoj, odpočinek, moderní, design, podnožka

Sponzorované odkazy:

Lenošky a křesla – stylově a pohodlně

Moderní a stylový, přesně takový nábytek udělá ohromný dojem. Když je k tomu navíc ještě pohodlný, není co víc si přát. Lenošky a křesla jsou nábytkem, který bychom postrádat sice mohli, jakmile si na ně však jednou zvykneme, jen těžko se s nimi loučíme.

Krásné barevné lenošky

Moderní lenošky můžeme umístit do hal, obývacích pokojů, ložnic, pokojů pro hosty, či na terasy a zimní zahrady. Lenoška se skvěle osvědčí k odpočívání či čtení. Klasicky vyhlížející křeslo s podnožkou v zajímavém odstínu modré s kombinací tmavého dřeva můžeme umístit téměř do jakéhokoli interiéru. Je měkké a pohodlné a poskytne nám místo k báječné relaxaci. Velice moderní křesílko s podnožkou bez opěrek pod ruce je dílem designera s nápadem. Černá v kombinaci s velkými bílými květy byla skvělou volbou. V podobně laděné místnosti křeslo skvěle vynikne. Elegantní lenoška v odstínu růžové se stane dominantou jakéhokoli interiéru. Jednoduchost a oblé linie budou vždy in. Díky výrazné barvě lenošku nikdo nepřehlédne a každá návštěva bude toužit si v ní alespoň chvilku vychutnat.

Pohodlné lenoškyPohodlné lenošky

Netradiční a moderní křesla pro náš byt

Moderní nábytek je stále žádanější. Nechystáme-li se nově vybavit celý byt, ale rádi bychom začali po částech, tím nejjednodušším jistě bude pořídit si křeslo, které můžeme umístit téměř kamkoli. Velice originální je křeslo ve tvaru koule ve světlé barvě, uvnitř oranžově polstrováno. Toto netradiční místo k odpočívání si zamilují především děti, které se do něj mohou bezpečně schovat. Velice jednoduché černé křeslo připomínající tvarem trojúhelník se může hodit i k venkovnímu použití.

Výrazné tvaryVýrazné tvary

Zamilujte si extravagantní kousky

Růžové křeslo ve tvaru dlaně je velice originálním kouskem, který již však neupasujeme kamkoli. Tak unikátní kousek se bude hodit pouze do interiéru v podobném duchu. Umístit by jej šlo i do dětského pokoje, kde by si s ním děti vyhrály. O něco méně výrazné je černé křesílko, v němž se pohodlně uvelebíme. Zabere poměrně mnoho místa, proto se hodí spíše do prostornějších pokojů.

Pohodlné a extravagantníPohodlné a extravagantní

Jednoduše moderní

Moderní a přitom pohodlné a vkusné jsou lenošky v jasných barvách s čistými liniemi. Růžové křesílko s podnožkou nás zaujme ladným oblým tvarem a elegancí. Bílé křeslo v netradičním provedení je prostorné a k odpočinku skvěle poslouží.

Křesla s podnožkamiKřesla s podnožkami

Článek Lenošky a křesla – stylově a pohodlně byl publikován 17. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...