Židle Eliptica – komfort v kombinaci s designem

Tagy:  sedačka, sedací souprava, pohovka, atypická sedačka, modulární sedačka, židle, křeslo, chair eliptica, oválná ždile

Sponzorované odkazy:

Židle Eliptica – komfort v kombinaci s designem

Sedací nábytek si prošel a stále prochází mnohými designovými změnami, které v některých případech vedou k pousmání, pozastavení, zamyšlení či výkřiku. Každý návrhář je vybaven jedinečnými ba v některých případech doslova skvělými nápady, které na trhu vytvářejí silnou konkurenci, což na trhu vede k řadě krásných a stylových kousků.

K tomu, aby byl nábytek obdivován ba dokonce, aby se o něm psalo či mluvilo, musí disponovat určitým kouzlem a výjimečností. Nemusí se vždy jednat o exkluzivitu či luxus dané komodity, ale může jít například o geniální nápad, který se projeví v nevšedním stylu.

Židle Eliptica v sobě dokáže odrážet osobnost příští generace, její vzhled je atypický téměř až nadčasový. Její design dává jasnou představu o aktuální náladě fluktuace nastupující generace, která má větší zájem o aktivní životní styl. Stereotyp denního života hází za hlava a bere život se vším všudy. To je jen stručný charakteristický výčet toho, jak by se židle Eliptica mohla prezentovat.

Jednoduché a zároveň dokonalé linie, dělají ze židle Elipticy výjimečný kus sedacího nábytku, který podtrhne osobnost každého interiéru. Odvážné a velmi hravé barvy nejen rozzáří interiér, ale také vytrhnou své majitele z každodenního stereotypního života. Takže bychom mohli říci, že s pořízením židle Eliptica si zároveň pořizujme psychologa …..

fascinující designfascinující design

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…comfi-design

Článek Židle Eliptica – komfort v kombinaci s designem byl publikován 17. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...