Ovocné mísy zdobící interiér

Tagy:  mísa, barevná mísa, kuchyňské doplňky, miska, mísa na ovoce, dekorativní mísa, zelenina, ovoce, atypická miska, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Ovocné mísy zdobící interiér

Ovocné mísy jsou aktuálním kuchyňským a zároveň i dekoračním předmětem, především v letních měsících, kdy je hojnost a bohatý výběr ovocných druhů. V mnohých případech se však stává, že majitelé moderních interiérů často mísu s ovocem uklízejí tam, kde není příliš vidět na očích. Důvodem je nikterak zajímavé designové řešení mísy, jenž není hodno prezentovat jako interiérový dekorační prvek.

Co se materiálů týče, nabídka našeho trhu je v oblasti kuchyňských či ovocných mís doslova rozmanitá. Nikoho již nepřekvapí mísy keramické, skleněně, mísy z exotického dřeva nebo nerez materiálu. Design je tradiční, klasikou je mísa kulatá, oválná nebo ve tvaru rozkvetlého květu.

Kruhové tvary jsou jasnou volbou pro ukládání ovoce, avšak ne vždy musejí disponovat klasickým standardem. Z naší fotogalerie je zřejmé, že se jedná o mísy moderního designového provedení, jenž budou ozdobou každého interiéru. Originální úložiště ovoce disponuje nejen dech beroucím vzhledem, ale i jedinečným odebíráním ovoce z mísy.

Pokud chcete oživit interiér nevšedním a velmi zajímavým doplňkem, nechejte se inspirovat naší fotogalerií.

jednoduché, ale exkluzivníjednoduché, ale exkluzivní
originální pořadač na banányoriginální pořadač na banány

Zdroj: http://dornob.com/…etal-designs

Článek Ovocné mísy zdobící interiér byl publikován 12. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...