Ooma Bowl: nevšední stolování

Tagy:  ooma bowl, thomas both, miska, stolování, miska na potraviny, mistička, mističky, nádobí, kuchyňské nádobí, praktické pomůcky

Sponzorované odkazy:

Ooma Bowl: nevšední stolování

Pojídání nejrůznějších pokrmů před televizní obrazovkou, u počítače nebo v posteli, patří dnes ke standardním denním činnostem. Mnohdy je však konzumace pokrmů mimo jídelní stůl velmi komplikovaná nebo omezená. Zpravidla můžeme mít pokrm pouze v jedné nádobě, tedy tak, abychom měli jednu ruku volnou ke konzumaci. Pro konzumaci pokrmů mimo jídelní stůl stále na našem trhu chybí dostatečné vybavení.

Thomas Both se rozhodl zaměřit na „černou díru“ na trhu a pod jeho rukama vznikla dvojitá miska, nazvaná Ooma Bowl. Miska je speciálně navržena tak, aby jednotlivé potraviny byly od sebe navzájem odděleny. Miska disponuje ergonomickým tvarováním, což umožňuje snadnější a pevnější uchopení. Zápěstí se nachází v pohodlné poloze, při delším držení ruka nebolí a ergonomii eliminuje případné rozsypání jídla.

Díky misce Thomase Botha, si mohou konzumenti vychutnávat chipsy se salsou, rýži s kari omáčkou, maso se studenými omáčkami, sušenky s mlékem, zeleninu s dresinkem nebo ovoce s čokoládou tak, aniž by došlo k nežádoucímu smíchání. Využití misky má nekonečné a rozmanité možnosti, záleží na chuti každého z nás.

Miska je vyrobena z odolného a ekologicky šetrného materiálu, vhodného do myčky na nádobí i mikrovlné trouby. Misku Ooma lze pořídit za cca 25 amerických dolarů, nabídka zahrnuje několik barevných provedeních.

různé brevné provedenírůzné brevné provedení
praktická pomůcka pro vaše stolovánípraktická pomůcka pro vaše stolování
široká škála využitíširoká škála využití
uživatelsky komfortní i příjemnéuživatelsky komfortní i příjemné

Zdroj: http://design-milk.com/ooma-bowl

Článek Ooma Bowl: nevšední stolování byl publikován 17. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...