Misky s otiskem

Tagy:  mísa, barevná mísa, kuchyňské doplňky, miska, mísa na ovoce, mísa na cukroví, dekorativní mísa, miska s otisky, zelenina, ovoce, atypická miska

Sponzorované odkazy:

Misky s otiskem

Unikátní designován podoba otisku ovoce v misce přináší nový rozměr do našich interiérů. Atypické pojetí nejen tvaru, ale především povrchové struktury příjemně oživí nudné kuchyňské nádobí.

Potraviny, jako kreativní nápad pro nevšední ztvárnění kuchyňských misek, využili ke své práci návrháři z designového studia Mischer'Traxler. Inspirací jim bylo především ovoce a zelenina: brambory, papriky, hrušky, jablka, pomeranče, květák, ale i kořenová zelenina.

Každá originální miska vrhá nové světlo na pojetí rostlin, jen dokáží z hladké hmoty vypracovat přenádherné povrchové textury. Struktura misek je vyrobena z práškové keramické hmoty, která nevyžaduje žádné složitější technické zpracování, tudíž ani vypálení. Organické emblémy struktury ovoce a zeleniny jsou do povrchu misky vylisovány přímo danou plodinou. Místo, určené k otisku se posype keramickým práškem a pote se provede samostatný otisk zeleninou či ovocem. Jakmile je otisk hotov, nechá se miska jednoduše sušit a zanedlouho je výrobek připraven k odeslání zákazníkovi.

Každá miska je naprostým originálem, jelikož každý kus ovoce a zeleniny disponuje odlišnou strukturou. Výrobky jsou zdravotně nezávadné, k výrobě je použit materiál na bázi pigmentu a kalený keramický prášek k vytvrdnutí. Veškeré plodiny určené k otištění jsou impregnované.

velmi zajímavá a originální miskavelmi zajímavá a originální miska
ovocná a zeleninová identitaovocná a zeleninová identita

Zdroj: http://dornob.com/…rted-veggies

Článek Misky s otiskem byl publikován 7. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...