Křeslo s výstižným pojmenováním MC1

Tagy:  mc1, křeslo, nábytek, sedací nábytek, zahradní nábytek, lehátko, zahradní lehátko, interiorový nábytek, exteriérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Křeslo s výstižným pojmenováním MC1

Zahradní nábytek je věcí samozřejmou, nikoli však věcí, které by se věnovala přílišná designován pozornost. Klasikou i nadále zůstává nábytek plastový, který disponuje praktickými přednostmi, poté následuje nábytek dřevěný, jehož luxusnější vzhled je kompenzován náročnější údržbou.

O využití zahradního nábytku v interiéru nemůže být ani řeč, to samé platí i v obráceném případě. Dnes si však představíme lehátko, které je nejen designově velkolepé, ale i praktické, vhodné do interiéru i exteriéru.

Tvůrcem křesla MC1 je kreativní návrhář interiérového a exteriérového nábytku a dekorací – Olaf Kitzig. Křeslo disponuje neuvěřitelně lehkým vizuálním profilem, k exkluzivitě přispívají organické křivky, které vyvolávají pocit elegance a smyslnosti.

Křeslo MC1 je vyrobeno z velmi silného plexiskla, které jednak zaručuje vysokou stabilitu a zároveň minimální požadavky na údržbu. Díky perfektnímu materiálu lze křeslo využít jak pro vnitřní, tak i pro venkovní použití.

Jednoduchý a nenápadný vzhled křesla dokáže upoutat pozornost každého příchozího, ačkoliv je bez podušek téměř neviditelné. K dispozici je v transparentním provedení nebo v jasných barevných odstínech.

když se design spojí s komfortemkdyž se design spojí s komfortem
elegance v každém detailuelegance v každém detailu
nabídka podušek v různých barevných odstínechnabídka podušek v různých barevných odstínech

Zdroj: http://padstyle.com/…er-sessel/15

Článek Křeslo s výstižným pojmenováním MC1 byl publikován 19. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...