Mísa zářící barvami

Tagy:  mísa, barevná mísa, kuchyňské doplňky, miska, mísa na ovoce, mísa na cukroví, dekorativní mísa, color changing bowl, solutions

Sponzorované odkazy:

Mísa zářící barvami

Mísy dekorativní či praktické patří k nezbytnému základnímu vybavení každé domácnosti. Zpravidla rozlišujeme mísy dvojího typu: dekorativní, které slouží jako doplněk interiéru a praktické, jenž zastávají funkci spotřebního nádobí.

Mísa Bowl Color z e-obchodu Solutions nabízí svým uživatelům spojené řešení v jednom výrobku. Oblá mísa mléčné barvy disponuje šesti jasnými LED diodami, které procházejí panorama sedmi atraktivních barev. Dle potřeby lze také nastavit jednu barvu, která se nebude měnit.

Světelnou mísu lze použít nejen k naplnění ovocem, zeleninou, cukrovím či pečivem, ale také plovoucími svíčky, pot pourri či jinými dekoracemi. Speciální barevnou technikou lze z interiéru vytvořit jedinečnou a uklidňující atmosféru, která navozuje harmonii a pohodu. Měnící se barvy lze zvolit v náhodném či jasně daném pořadí nebo zvolit jednu stálou barvu.

Mísa funguje na principu dobíjení baterie typu 4 AA, jenž vydrží v provozu po dobu 8 – 10 hodin na jedno nabití. Miska je vyrobena ze 100% ABS plastu, který se opticky podobá mléčnému sklu.

LED mísa je vhodná jak pro každodenní použití, tak i pro významné události, kterými jsou např. party, oslavy, večírky či jiné důležité události.

LED osvětlení navodí příjemnou atmosféruLED osvětlení navodí příjemnou atmosféru
mísa je k dispozici v několika barevných provedeníchmísa je k dispozici v několika barevných provedeních
nejen na ovocenejen na ovoce

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…om-solutions

Článek Mísa zářící barvami byl publikován 8. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...