Ovocné i dekorativní mísy Blow Up

Tagy:  emmo home, alessi, blow up, fruit basket, giveaway reminder, mísa, mísy, mísa na ovoce, dekorativní mísa, atypická mísa, miska, kuchyňská mísa

Sponzorované odkazy:

Ovocné i dekorativní mísy Blow Up

Ke standardním doplňkům, se kterými se téměř dennodenně setkáváme v interiéru, patří mísy na ovoce. Toto kuchyňské nádobí může mít řadu podob, tvarů a barevného i materiálového provedení. Standardem jsou mísy plastové, skleněné, dřevěné, proutěné nebo z nerezové oceli. Nad jejich vzhledem se však téměř nikdo nepozastavuje, jelikož jejich podoba a tvarové zpracování jsou si navzájem totožné.

Jiný příběh však bude mít mísa na ovoce ze série Blow Up, k jejímuž vzniku vedla myšlenka použití odřezků z ocelových drátů. Jednotlivé kousky ocelových drátů jsou navzájem pospojované do atypických tvarů, jejichž záměrem je a není celistvost výrobku.

Pokud hledáte atraktivní, designově velkolepý a zároveň praktický doplněk do vaší kuchyně, věřte, že mísa Blow Up, bude to pravé ořechové. Ačkoliv je výrobek svým autorem určen k naplnění ovocem, v tomto případě výjimka potvrzuje pravidlo. Mísu můžeme použít i jako samostatný dekorativní prvek interiéru nebo k naplnění cukrovinek.

Série Blow Up zahrnuje hodiny, zrcadla, vázy, ovocné košíky a stojany, vše ve stejném designu, na stejném principu zpracování.

mísa z ocelových odřezků je zajímavým interiérovým doplňkemmísa z ocelových odřezků je zajímavým interiérovým doplňkem
atypické zpracování, dokonalé uměníatypické zpracování, dokonalé umění

Zdroj: http://design-milk.com/…way-reminder

Článek Ovocné i dekorativní mísy Blow Up byl publikován 7. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...