Pohovka dvojí tváře

Tagy:  sedačka, pohovka, sedací souprava, sofa, otoman, křeslo, relaxační křeslo, nábytek, bone lounge, dima loginoff

Sponzorované odkazy:

Pohovka dvojí tváře

Pohovka, sedací souprava, sofa, otoman, křeslo nebo relaxační křeslo, to je výčet jednotlivých nábytkových prvků, které nám mají poskytnout příjemný a relaxační uživatelský komfort. Některé modely nám dokáží komfort zajistit ve velké míře, jiné naopak v míře malé či dokonce jen velmi zanedbatelné. Ať už tomu je jak chce, stále více zákazníků si svoji sedačku vybírá ne podle pohodlí, ale podle designu.

Designér Dima Loginoff je člověk, který ví, co nejen od života chce, ale také co od něho dostane nebo může očekávat. Jeho životním krédem je odvážnost a talent riskovat, od čehož ale očekává nějaký zisk.

Odvážným a naprosto riskantním počinem je jeho nejnovější dílo- sedačka, nazvaná Bone Lounge. Design a styl sedačky zpochybňuje existujíc hranice interiérového designu a redefinuje styl současných interiérů. Nepravidelně tvarovaná sedačka vyvolává pocit optického klamu, tedy jakéhosi nekonečna.

Design sedačky je umocněn tenkými pruhy, akrylová struktura plnohodnotně zpříjemňuje dosed. Dvojí možnost sezení na první pohled vytváří dojem, že dva lidé sedí na dvou sedačkách, nikoliv však na jedné. Sedačka je vhodná nejen do soukromých interiérů, ale také to větších kaváren, hotelových lobby nebo do galerií či jiných uměleckých institucí.

atypická sedačka v barevných luiniíchatypická sedačka v barevných luiniích
vkusné a moderní pojetí sedacího nábytkuvkusné a moderní pojetí sedacího nábytku
dvoudimenzová sedačkadvoudimenzová sedačka

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…-bone-lounge

Článek Pohovka dvojí tváře byl publikován 28. května 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...